De core business van The Young Group wordt gekenmerkt door het aankopen en transformeren van solitaire binnenstedelijke vastgoedobjecten.

Daarnaast heeft The Young Group een aantal inhouse (dochter) ondernemingen gefocust op de ontwikkeling van

hoogwaardig gerenoveerde woningen, beheer en verhuur en revitalisatie van verwaarloosde (kantoor) objecten.

De core business van The Young wordt gekenmerkt door het aankopen en transformeren van solitaire binnenstedelijke vastgoedobjecten.

PROJECTEN

De beleggingen worden gedaan met een sterke visie op ‘long term investment’ en het toevoegen van kwaliteit in de directe omgeving van de betreffende vastgoedobjecten. Het merendeel van de vastgoed transformaties is gericht op woonfuncties. Ons motto is hierbij dat onze vastgoedprojecten geen eenzijdige ontwikkeling is, maar in co- productie met lokale overheden tot stand moeten komen, aangezien de impact op de directe (leef) omgeving een positieve impuls moet zijn en geen papieren tijger.

Dagelijks staat ons team ter beschikking om u van dienst te zijn!

LEES MEER

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Laan Copes van Cattenburch in de Archipelbuurt te Den Haag. Door de jaren heen is een sterk team ontstaan wat voornamelijk Den Haag en Amsterdam als werkgebied heeft. Door goede kennis van de lokale markten kunnen wij voorop lopen bij alle marktontwikkelingen.

Nieuw in ons aanbod

 
Nieuw
Regentesselaan 2562CV Den Haag
€ 945 p.m. inc.
Nieuw
Van Marumstraat 2562LS Den Haag
€ 745 inc.
Verhuurd
Zoutmanstraat 2518GT Den Haag
€ 845 p.m. inc.
Beeklaan 2562AB Den Haag
€ 595 p.m. ex.